Birleşmiş Milletler tarafından 2015 yılında dünya genelinde yoksulluğu azaltmak eşitsizlikleri ortadan kaldırmak ve çevresel sürdürülebilirliği sağlamak amacıyla ortaya konan 17 Sürdürülebilir Kalkınma Hedefinden sekizincisi olan İnsana Yakışır İş ve Ekonomik Büyüme, insana yakışır istihdamı artırma, kapsayıcı ve sürdürülebilir ekonomik büyüme, yeni istihdamın yanı sıra iş koşullarının iyileştirilmesi ve bu sayede bireylerin adil bir yaşam elde etmesi amaçlarını kapsamaktadır.

Bu hedef doğrultusunda:

Üniversitemiz Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü bölüm başkanı TÜRKONFED ile birlikte KOBİ’lerin kapasite gelişimine katkıda bulunmayı hedefleyen Dayanıklı KOBİ’ler Güçlü Yarınla projesinde çalışmıştır. (01.09.2021-01.09.2022)

Üniversitemiz Sinirbilim Kulübü, CV ve Proje Mülakatı etkinliği düzenlemiştir. (23.11.2023)

Üniversitemiz Mimarlık Kulübü, Kariyer.Net ile Etkin CV Hazırlama etkinliği düzenlemiştir. (18.12.2023)

Comments are closed.